Monday, August 10, 2009

congrats sis!


Tahniah ZZ for your MD degree.
Sorry lah letak pic ni..can't resist, expression muka terlalu kiut.
Walaupun Yah kata "alah konvo je, tak penting" tapi we were very happy to be there for you.

Mak senyum sepanjang hari.
Af ingatkan I can't make it to your convo, rupa2nya just nice to make it on time.
Walaupun tak masuk dewan, tapi takdela aksi "Negaraku" sebab kitaorang enjoy je tunggu :)

9 comments:

Smarry 11 August 2009 at 13:17:00 GMT+8  

After going through this article i have decided to bookmark this site found this really interesting & thanks a lot for keeping the blog Lively with such interesting blogs.

___________________
Smarry
Best place for your complete Internet marketing

Lt. Danny Rock 11 August 2009 at 17:21:00 GMT+8  

kite nyer la hepi2 sambut konvo dier bleh lak dier macam wat2 bese jer.. siap beli bear dgn bunga skali tu (wlaupun bunga tu kteorg cilok duet kat purse dier haha)

amicus curiae 11 August 2009 at 17:32:00 GMT+8  

fais

percayalah, sebenarnya dia cover je tu.Dia sbrnarnya sangat happy n terharu.Dia dalam mode menjengkilkan.

haha kantoi pasal copet duit dia.. :P

uswah 11 August 2009 at 18:28:00 GMT+8  

hahaha cute gile yah! eh ingatkan doremon tuh copy paste kat situ! anyway, congrats cik kiah!!!!

Zackyun 11 August 2009 at 19:37:00 GMT+8  

ha'ah..kantoi time yah nak pergi belanja kfc tu..tetiba nape tinggal rm3 aje...rasa mcm, eh aku ni mmg le boros,tapi aku tau mana duit aku kat mana..

tak kisah..dah cukup baik korg sanggup sabar dengan kjengkelan daku..hahaha

aff is not helping me in my social life by posting THAT picture..letak le gambar aku yg cun sikit,..hahaha

eh,uswah..dorg tu tak abes2 ckp muka sama mcm doraemon..tipu..doraemon tu tak secute kita...haha

amicus curiae 12 August 2009 at 10:29:00 GMT+8  

sweet apa fais belikan bunga..tapi dia consult af la bunga apa yg cantik..

hahha

yah,kalau letak muka control cun, confirm orang menyampah tgk muka2 pretentious, ni muka natural+happy,mesti orang suka tengok!

Nur Kauthar 12 August 2009 at 11:28:00 GMT+8  

Congrats Dr Yah! Sorry xdapat datang...
(hehe~padahal x dijemput pun :P)

AALAA' 13 August 2009 at 15:52:00 GMT+8  

hahah congrats yah!!
(k.af, skali lg aku bukak blog tibe2 dah byk daaa new entries... )

haha gamba terbaek!! comel ape!

amicus curiae 13 August 2009 at 16:14:00 GMT+8  

koca, knowing Yah, dia mmg takkan jemput sesiapa.Ktorg pun self-invite je,malah kami lebih excited dari dia (tapi tipulah, dia pun sama je kot excited)

alak.ko yang tenggelam timbul tenggelam timbul..hahahah.tula adeke patut dia suh letak gambar kontrol ayuuu

Post a Comment

Say something worth your salt

toi plus moi =)

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP