Monday, February 23, 2009

kingdom come

Beta raja blog ni.
Sukati beta lah nak tulis pasal pape pon.

Kalau beta nak tulis panjang-panjang pasal kerjaya beta ke, pasal encik K yang sangat sweet tu ke.
Sukati beta lah kan.

Tapi kingdom beta ni, bukan mutlak.
Beta yang tulis blog, tapi engine blog ni pakar-pakar IT blogspot yang buat.
Hampeh bukan depa pon yang cipta kod HTML pon.

So beta tak boleh claim hak mutlak blog ni hanya disebabkan beta login dengan pasword beta, post pic2 dari camera beta dan terkadang dicilok dari google, kan?

Jadi beta tak boleh la buat sesuka ati macam blog ni beta yang punya kan?
Arakian banyaklah malaun malaun yang bakal dicerca dihina dan beta pula mungkin disabitkan dengan sedition act tak pasal.

Undang-undang.
Oh beta tertakluk kepada undang-undang. Tak boleh la buat suka ati walaupun beta tuan punya blog ni, raja blog ni.

Sebab satu-satunya Raja yang tidak tertakluk dengan apa-apa undang-undang adalah Raja Sekalian Raja, Raja sekalian Alam. Yang beta dan kamu kamu percaya dan sembah.


Faham?

*sambil beta dengar Metallica lagu King Nothing dan raja firm beta encik Bos lalu sambil menjegilkan matanya bulat. Hahaha.

16 comments:

Anonymous,  23 February 2009 at 17:17:00 GMT+8  

entree yang bijak. ada makna tersirat

Mazliza~ Aja 23 February 2009 at 17:27:00 GMT+8  

entri ni sebab nak jadi bakal raja sehari ke ada sebab lain..hehehe

Amicus Curiae 23 February 2009 at 17:58:00 GMT+8  

walopun aku bakal jadi raja sehari, tapi hehe bukan. fikir2 lagi.jangan gila isim sudaa

Kema Azeman 23 February 2009 at 20:01:00 GMT+8  

hahahahahahhaha! emo smcm. owh. patotla.....tgh layan matellica~~ hahah

p/s: ayah, mek n cuni r oleady here...travelled 7 hours so thy can see u jadi raja. :p hahahahah

~ohara~ 23 February 2009 at 23:35:00 GMT+8  

raja badrolhisham kire cam raja apa plak af?hhahhahahah

ampun tuanku

~ohara~ 23 February 2009 at 23:35:00 GMT+8  

raja badrolhisham kire cam raja apa plak af?hhahhahahah

ampun tuanku

haundem 24 February 2009 at 09:36:00 GMT+8  

i refuse to read between the lines-do i need to? hehe

Anonymous,  24 February 2009 at 14:13:00 GMT+8  

kalau orang perak, confirm faham. hahahaa. tak payah read between the lines.

OrangGilak 24 February 2009 at 14:53:00 GMT+8  

ampun tuanku beribu ribu ampun. patik mohon mencemar belog tuanku untuk menulis komen ini. tuanku, nanti beli yg kaler hitam dan ada renda-renda yer. ini untuk kegemilangan kerajaan tuanku juga. pohon jangan gantung komen patik! patik tak kisah berkongsi semayan dengan orang lain asalkan patik dapat RM50 juta tu :p

Amicus Curiae 24 February 2009 at 16:26:00 GMT+8  

ohara dia raja kertas (prosedur undang2 jenayah) hahaha

mm between the lines yang bukan between the lines lah.

anonymousWith all the political happenings,im surprised if anyone reading this wouldn't get it like u do.

puspa beta tak sekejam itu, wahai memanda puan menteri selaku unintentional shopping partner beta yang setia, beta maafkan. Tapi beta rasa memanda puan menteri demand terlalu tinggi dan tidak masuk akal, dan kisah renda hitam telah beta lunaskan sepeninggalan beta di luar istana siang tadi.

en_me 4 March 2009 at 07:49:00 GMT+8  

blog bukanlarr hakmilik kekalllss ghitewww.. salamms dr me dikejauhannns

Hapi 11 March 2009 at 18:30:00 GMT+8  

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

File 11 March 2009 at 19:00:00 GMT+8  

Download Forum Poster V3 3.0 at FileAfro.com

http://www.fileafro.com/view_forum-poster-v3-30.html

Keyword 12 March 2009 at 09:30:00 GMT+8  

hello... you may submit this blog to my webBlog Directory, keyworddir.info.. have a nice day!

Keyword Directory

Post a Comment

Say something worth your salt

toi plus moi =)

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP