Thursday, February 05, 2009

human funk

So lazy to work lagi.

I skipped lunch burnt the midnight oil at the risk of living high blood pressure to finish the impossible written submission to a judge who's brother is as famous.
Just to find out the decision date has been deferred to November.

Whaaa..tt.

Now the intellect oil in the brain has dried up (not that I have many mind you), and teedlehoo with the wedding planner turned bestfriend mode (a rarity nowadays but its nearing I know) I did have some human sense back in me.

Ahh being lazy is so human.
Workaholic is robotic.
Switch off robot. Human mode kicks in.

Like a plague.
Berjaya mengumpat katak2 bersama encik Boss yang respeknya tinggi kepada orang pas dan Tok Guru walaupun encik Boss adalah seorang Cina. Saya setuju.

Like a plague.
Jadi saya telah memakan sebungkus cadbury mousse makan black canyon's grilled salmon (chris the client belanja) dan makan ice-cream 31 BR yang sungguh panjang namanya (boss belanja) disamping melompat keriangan kerana mendapat angpow dari charles the client dan satu plastik besar mandarin pemberian karen.

For the few followers of this mundane blog of mine, its rare for me to post about celebrities.
Apa kejadahnya aku bukan Perez Hilton nak buat kerja cheap-cheap comment celebrities kaaan. Macam takde life on your own sahaja nak copy n paste tepek muka orang lain but everyone is entitled to their own private space on the net so peduli apa kau dengan kutukan aku sebab aku cuma manusia jugak macam kau.
Tapi ha ha I'm over the moon, so judge me I tak kesah.

To Jessica Alba fans, and Zetty (mesti keroro roll eyes) I present to you the elegant gorgeous Alba:

I think she's pretty. Honest! Comel dan cantik dan sweet (ok stop sebelum I make myself sound so Lesbo) tapi dia memang comel lah.
(Mr K sila defend diri anda haha. dan untuk Din..hehehe brace yourself:)


jessica alba patah tengkuk

Hey come on. We're all humans.
Cute whaaat.
hahahahaa.

Snap. Back to work.
Switch off.

6 comments:

Kauthar yang baik,  5 February 2009 at 21:20:00 GMT+8  

Makcik Afzan,
Bila kenduri kamu yer?
huhu~
Mengapa saya xtau...ker dah tahu tapi terlupa yer?huwaaaaaa~
If it's the latter, ampun tuanku...heheh~

shueyluweyduwey 6 February 2009 at 08:53:00 GMT+8  

"Ahh being lazy is so human.
Workaholic is robotic.
Switch off robot. Human mode kicks in."

saya adalah human after all sebab memanjang saya lazy afzan.ish ish ish.bila nak jadi robot ni..

Amicus Curiae 6 February 2009 at 12:53:00 GMT+8  

koca yang bucuk..
saya rasa awak terlupa.Dan kini awak kan berada di Leeds jadi bagaimana, sanggupkah anda book flight untuk kami :P (guilt inducing i hope)

shue:
dalam firm ni ada dua manusia lawyer je.manusia kuli tu terpaksa la jadi robot (read:aku lah itu) haha.

mr K 6 February 2009 at 13:12:00 GMT+8  

sape yg minat jessica alba? hahaha!
u are much more beautiful and comey!
^_^

Amicus Curiae 6 February 2009 at 15:35:00 GMT+8  

ehhhh cover cover laak dia. sudah cendawan bertanya pula.

takpe..jessica alba adalah comel,saya bangga dengan taste anda :P eheheh

okay sila muntah hijau.

Kauthar yang terlupa,  8 February 2009 at 08:24:00 GMT+8  

Owh, iyer kah? Aduhai, gimana boleh terlupain dong? Waduh2...Hehe,book flite? Boleh tolong book la...tapi mintak akak tolong bayar la :P...Heheh~

Post a Comment

Say something worth your salt

toi plus moi =)

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP