Monday, October 05, 2009

Macam Mak Datin

Yelah, kerjanya hanya melawa meneman suami ke function yang dia pun tak tahu orang-orang sekeliling. Dalam dua tiga hari secara berterusan tak payah masak makan free komuniti pelajar buat open house dan diatas kesempatan nilah aku mengikut Mr K. Dan diperkenalkan sebagai Mrs K (siap ada announcement. Sangat segan ok)

Tapi tak lah Mak Datin.
Aku masih comot.

Bak kata Yah bila ber-skype tempoh hari "eww korang dorang buruk la"

Yes I have a terribly honest sibling.

In relation to that, my defence as to why I'm I'm fatter and darker:
Baru aku discover kenapa aku hitam..sebab dalam bas/train, Mr K akan suruh aku duduk di tepi tingkap. Jadi dia duduk di sebelah aisle. Alasannya sebab nak protect aku (dari apa?) tapi akibatnya, aku kena dimamah matahari. Oh sungguh aku tidak peduli.Hm maybe next time aku suruh dia pulak duduk tepi tingkap dalam bas. Baru aku ada can jadi heroin Hindustan yang putih melepak itu.

Gemuk?sebab syok makan masakan sendiri. Haha aktiviti aku seharian, boleh agak kot lah kan masak, makan, mengemas, tengok Weeds, main facebook, baca buku. Mana taknya menternak lemak. Tapi setelah mentekedarah majlis raya secara berjaya, aku bersenam aerobik pagi tadi dan telah dua hari berjogging dengan encik K tersebut di End Point yang cantiknya MasyaAllah. (Self Note: bawa kamera).

But today I got these. tu bahasa hindi : my pyar karthi hoo. Ntah apa makna dia.

Ah the guy hasn't stop being the debonair who brings flowers to his lady :) And I feel beautiful. Ataupun sebab nak pujuk Liverpool kalah dengan Chelsick semalam kottt Hahaha

4 comments:

midnight blue eyed 6 October 2009 at 11:51:00 GMT+8  

oh well, i'm sure it says "my favourite scouser"

hahah.enjoy 'em flowers

HiDa 6 October 2009 at 22:19:00 GMT+8  

Aww, that's so sweet.. I juz wish..

Zackyun 9 October 2009 at 22:59:00 GMT+8  

saya pun mdapat bunga dari jejaka kacak lagi tinggi...

tp sygnye jejaka kacak itu mcopek dompet kakaknya utk mbeli bunga itu....s

sweet giller kan?

nsb baik kakak jejaka kacak tu cool dan tak kisah..hehehe... =p

Post a Comment

Say something worth your salt

toi plus moi =)

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP