Thursday, November 13, 2008

sluggo

Woke up with a throb in my head.
Dup dap dup dup.

Managed to get the miraculous OIT from Yang Arif, using carefully chosen emotions rather than carefully acted out eloquence.

OIT, 'order in terms' the sweetest word that each legal counsel love to hear.
What we do to get them tell it to us.

No I didn't kill the client, him whom had promised me no harm would come in my way should the judge be convinced with the petitioner's objection.
And the feeling bounced back only to the suddenly silent Boss who only contacted me when everything is done, but not when I need him.

Victory, and I didn't head back to office.
I'm bitter and tired. Thinking about the work makes me sluggish and feverish.

I need my beauty sleep.
For days I looked like a zombie deprived of sleep.
And the sentiment of I-hate-my-boss is stronger than ever.
And the overly-romanticized incredible India filled my dreams.

Yah, ape best sangat 6 september alamnus itu?

14 comments:

fadiahnadwafikri 13 November 2008 at 11:34:00 GMT+8  

sabar af...ehehe:P

take a chill pill!sound jer ur boss whenever necessary.uve got a reputation to protect!

Amicus Curiae 13 November 2008 at 11:52:00 GMT+8  

guess what.he'd done it again.
Tomorrow ada matter kat COA, and dia baru bgtau pg tadi.

what reputation.I've none =(
take a chill pill, ehehe, fadiah nadwa fikri kah ini??

fadiahnadwafikri 13 November 2008 at 13:48:00 GMT+8  

ehehehe, isy serius ah geramm kat ur boss ni, meh sini kita gulingkan dia n manage the firm!hahaha!

fadiah nadwa fikri la ini hehehe...:P

mr K 13 November 2008 at 15:05:00 GMT+8  
This comment has been removed by a blog administrator.
Amicus Curiae 13 November 2008 at 15:12:00 GMT+8  

nak buat coup d'etat tapi makan ganja.cemana ni fadiah nadwa fikri.

cyg..bahaya la komen awak tu.....what if dia rajin google his name...cory munchkin,i have to delete but u knw i wuv u. :P

Zackyun 13 November 2008 at 19:44:00 GMT+8  

because we the 6september ada capablities to make others crazy by just us being crazy alone. tak boleh carik kan?

6sept tak nak influence other people, but turns out it does just by being ourselves, get it tak?

the last minute plan-bla-bla,it does sound like us. haha..the 6sept believe,wpun last minute that seemed so mission impossible but we believe anything still possible laa kan eventhough being told thousand time,it's impossible... huhu

i love being 6sept!

kan? kan? kan?

what's work without complaining? but these things would make u smile before u fall asleep. gotta love the stress,it did make af feel so good akceli in the end of the day kan?huhhu...because that's what most heroes would feel.

cerita hidup.diantara jadi hero tamil ka atau real hero! come on laa, at least u got both-mcm james bond.work plus the handsome lads,rite? (uhu-first time puji nih!-hahaha-)

Amicus Curiae 13 November 2008 at 21:49:00 GMT+8  

handsome lads????surely u are not talking about the boss or fellow lawyers (mana ada lawyer handsome..eh except KK)

6.9=troublesome bullies.
haha.

emon,  14 November 2008 at 04:28:00 GMT+8  

af, nk join tak?
plan nk buat satu persatuan ni
PERSATUAN PEKERJA MEMECAT MAJIKAN"

btw..mana lagi best, persatuan or kesatuan?

Mazliza~ Aja 14 November 2008 at 09:09:00 GMT+8  

'OIT'..lama benor x dgr perkataan tu.haha.help..i'm stuck in the other side of the world.rindu kat kau.
Bile nak fly to Incredible India..any gud news,pls let me know(wink)

Amicus Curiae 14 November 2008 at 15:56:00 GMT+8  

emon! banyak persatuan/kesatuan aku masuk sejak called to the bar ni.Satu aku naib vip untuk PPM (persatuan peguam miskin) and ni dapat invi buat satu lagi nih..haha.Aku rasa Kesatuan lagi oomph la.Mcm socialist je bunyik. Union of Firing our own Bosses.(UFOB) lagi bagus dari club (persatuan) hahhahaha.

aja.takkan rindu kot OIT/PSP..hahaha.
ktorg sume rindu kat kwn2 yg lama tidak kelihatan sejak tidak practice.oh well,aku dgr bunyi kompang la dari pahang ;P

Mazliza~ Aja 14 November 2008 at 16:06:00 GMT+8  

aku rindu PSP tu keluar dari mulut sabariah..ngahaha...wei sape2 nak join kesatuan tu sila regis thru aku dulu di jabatan hal ehwal kesatuan sekerja..aku kasi free korang nak regis kesatuan apa pun.haha.rumah aku takde kompang, kau dijemput untuk main angklung ye..;p

Zackyun 14 November 2008 at 17:02:00 GMT+8  

handsome lads tu referring to your k.amali lah! ape laaa.

ape yg yah maksudkan. u got a job and a future gud handsome, what do u want more?

ceh sungguh!

Amicus Curiae 14 November 2008 at 17:16:00 GMT+8  

yaaaaaa aku ada one matter b4 sabariah yg smpai skrg aku impikan psp dia.oh! Union of UFOB coming up,government servants pun boleh join.ehehe.FOC eh aja.In return aku main angklung bulan 12 nieyh.Yeha!

yah puji abg k ku? handsome???
MIRACLE!

mr K 14 November 2008 at 18:02:00 GMT+8  

huhu..bangge2! yah nk bubu blnja ape?

Post a Comment

Say something worth your salt

toi plus moi =)

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP