Friday, March 20, 2009

numb3rs

Here I go again.

115326500.
192208.
3203.
133.
4.
19.

Numbers.
Numbers that means nothing to anyone else.
Numbers that I watch closely. Til sweet autumn, that is.
Sigh.

Seconds. Minutes.Hours.Days.Months.Weeks.
Here I go again.

******
Anyway, the whole gang came with us this morning to the airport to watch Mr K fly off to India.
His family and mine. Their presence did take away some of the galloping sadness of temporary separation, and with them I gather strength. (sangat toyer. Ye ye aku tahu. Biarlah)

(Takde la aku melalak kalau aku drive sorang2 ke airport, pastu kene adjust seat driver bila Mr K dah fly. Sangat sedih ok!)

Nai drove us, with mak accompanying and I slept on Zt's lap (impossible I know, tapi peha katak tu ada isi yang empok rupanya! heheee).

tengok stokin busuk pink --> tu kaki milik cikodok yang kurus tapi empok.
(zetty a.k.a cikodok keroro yang gengster tu pakai tudong itam)

Bila sampai rumah, I straightaway have to go to office, but the alienating emptiness Mr K left us is quite awkward walaupun sebulan je dia kat sini. Mak pun rasa gitu. Oh!

(hehe my mom loves you, darling)

Anyway, kepulangan aku ke tempat kerja bersamaan dengan hari decision yang kami dapat order in terms. Against one big con*struction company.
Alhamdullilah.
Yeahu!

Dan encik Bos tersenyum sahaja.
Nasib baik. (Setelah gue vacation 2 minggu...harap2 kerja pas ni tak membunuh!)
Hehe.

Semangat Kerja! Oooyeah!
Allahumaana :D

7 comments:

haundem 20 March 2009 at 14:31:00 GMT+8  

a lembik person like me pun survive,for sure everythin would be fine for u :D when everybody's around susah tak nak mushy2? hihi:P

selamat bekerja!

HiDa 20 March 2009 at 18:14:00 GMT+8  

Sabar Affie. Sabar seorang isteri..

::zet0ty[-_-"]:: 20 March 2009 at 19:11:00 GMT+8  

alolo busyuk2
hehe

cekodok kan mmg sedap =P

mr K 22 March 2009 at 22:56:00 GMT+8  

oh i miss u so much.. rasa tanak turun kapal terbang je hari tu..

we will be ok.. cos u have me all the time. i always be with u!

Dad of 4+1 23 March 2009 at 09:28:00 GMT+8  

I understand perfectly how you feel....My wife and I lived apart for a year three weeks after we got married..The separation really did wonders and brought our relationship to another level! Hope yours will too!!!

Amicus Curiae 23 March 2009 at 11:13:00 GMT+8  

mm you're definitely not lembik la kan..hehe.I

hida thankee..aku ok setakat ni.Looking forward August, jadi macam ada motivation sket nak buat kerja.hehe

cekodok O_o

mr k rasa macam nak diet sampai boleh jadi kecik dan boleh sneak in your luggage je, boleh? hehe ~winks~

anwarul Ameen! I sure hope so!Your comment made me smile.3 weeks..lebih kurang sama..we'd been only married for 20 days :') oh well.Its a journey of life together,even without being so much together..

AALAA' 25 March 2009 at 11:23:00 GMT+8  

i seriously think stokin pink tu milik that girl with the blue shirt lah. not cikodok kiroro's.

hmm..

Post a Comment

Say something worth your salt

toi plus moi =)

  © Blogger template AutumnFall by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP